Руска странка: Историја нас учи да зло долази увек са Запада!

Фото: Ruska Stranka

Руска странка исказује своје најдубље саучешће у трагедији која је задесила грађане Руске Федерације и осуђује један од најгорих терористичких напада у новијој историји Русије

Више од 93 особе погинуле су према последњим подацима у терористичком нападу који се синоћ догодио у концертној дворани Kрокус на северозападу Москве.

Овим поводом огласила се Руска странка, њихово саопштење преносимо у целости:

– Руска странка исказује своје најдубље саучешће у трагедији која је задесила грађане Руске Федерације и осуђује један од најгорих терористичких напада у новијој историји Русије који је највероватније инспирисан од стране западних обавештајних служби.

Да су „знали“ и „слутили“ да се нешто спрема говори податак да су САД и Британија још 8. марта упозориле своје грађане на претњу напада на „велика окупљања” у Москви.

Надамо се да ће злочинце и организаторе овог монструозног чина над невиним грађанима Москве стићи заслужена казна.

Владимир Владимирович Путин је већ једном рекао у сличној трагичној ситуацији да није на њему да прашта злочинцима, већ је то на Богу, а да је његов посао да их он пошаље пред њега.

Верујемо да ће то учинити и овај пут. Покој души и вјечнаја памјат невиним жртвама, наше мисли и молитве су са њима.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакДанас се навршава 25 година од почетка НАТО агресије
Следећаи чланакМлада гарда Србије о тероризму у Москви: Правда за жртве пронацистичких хорди и сатанистичких умова Запада

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here