НАТО опозиција позива на смрт председника Србије: У Младеновцу поставили Вучићеву умрлицу! (ФОТО)

Фото: Facebook

Они су на Фејсбук групи „За бољи Младеновац“ објавили лажну умрлицу председника Вучића

НАТО опозиција у Младеновцу поставила је срамну објаву на друштвеној мрежи Фејсбук која позива на убиство председника Републике Србије Александра Вучића.

Они су на Фејсбук групи „За бољи Младеновац“ објавили лажну умрлицу председника Вучића.

Насиљем против Србије позивају на убиство председника
У лажној умрлици пише следеће:

– Дана 26. марта престало је куцати велико срце великог сина нашег народа и народности. Председник Александар Вучић (1970-2024). Обавештавамо породицу, пријатеље и драге грађане Републике Србије да ће се сахрана нашег драгог председника одржати 1. априла 2024. године у 12 часова.

Kао ожалошћени у овој лажној умрлици наводе се „мајка Ангелина, отац Анђелко, сви љубитељи паризера овог света и бабе које воле СНС више од живота“.

Такође, поред фотографије председника на лажној умрлици додата је и фотографија сендвича.

Није први пут да позивају на убиство
Ово није први пут да НАТО опозиција предвођена тајкуном Драганом Ђиласом позива на убиство председника Србије.

Почетком године научни саветник у Институту за физику и опозиционар Слободан Првановић навео је на мрежи X да се „целокупан програм опозиције може и мора свести на једну тачку: хапшење Александра Вучића“, на шта је стигао одговор другог опозиционара који је позвао на убиство председника:

– Атентат, реално, био би благословен – гласио је одговор Огњена Станића, симпатизера Ђиласове опозиције.

Такође, недавно је на антисрпском фестивалу мржње у Дубровнику, ђиласовска активисткиња Аида Ћоровић дала срамотну изјаву којом је „предвидела смрт“ председнику Србије Александру Вучићу. На истом фестивалу салва увреда на рачун наше земље, народа и председника је изречена и од стране других србомрзаца.

Ђиласовци физички насрћу на СНС активисте
Исто тако, у последњих месец дана ђиласовци нападају активисте СНС, како физички тако и вербално, а у петак, 23. марта, један активиста нападнут је баш у Младеновцу.

Реч је о активисти СНС Николи Стојановићу, који је нападнут вербално, а затим и физички уз вређање чланова СНС, председника Александра Вучића и његове породице.

Претили и обешеном лутком!
Да је ствар отишла предалеко говори и обешена лутка са ликом председника Вучића, која је илустровала протест политичара опозиције, који се одиграо на лето прошле године.

НАТО опозицији очигледно није стало ни до чега другог, осим да се дочепају фотеље, а не само да се дехуманизује председник Србије лично, већ су Ђиласови јуришници започели и кампању свеопштег дехуманизовања свих присталица његове странке, што је увод у тоталну анархију и почетак грађанских сукоба.

https://www.instagram.com/p/C42wOOXKo-v/?utm_source=ig_embed&ig_rid=12787a4f-0af9-477c-847d-36b190ff8930

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакКатастар загађивача  Кула: Седмодневни извештај о стању квалитета ваздуха
Следећаи чланакНАТО ПИЛОТИ ИМ ХЕРОЈИ, УРАНИЈУМ ЈЕ ЛЕKОВИТ, А СРБИЈА KРИВА ШТО СУ ЈЕ БОМБАРДОВАЛИ! Срамно извештавање Ђиласових и Шолакових медија о НАТО агресији на СРЈ! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here