НАТО ПИЛОТИ ИМ ХЕРОЈИ, УРАНИЈУМ ЈЕ ЛЕKОВИТ, А СРБИЈА KРИВА ШТО СУ ЈЕ БОМБАРДОВАЛИ! Срамно извештавање Ђиласових и Шолакових медија о НАТО агресији на СРЈ! (ВИДЕО)

Фото: republika.rs

За Ђиласове медије у Србији је погинуло само „пар стотина људи“, а уранијум са којим нас је гађао НАТО, за њих је лековит.

Н1 и Данас, медији под патроатом Драгана Шолака и Драгана Ђиласа на сраман начин су облежили 25 година од почетка НАТО бомбардовања СРЈ.

Нато пилоте су представљали као хероје иако су бомбардовали болнице, школе и цивиле.

Тако је на Н1 као јунак представљен пилот и објављен разговор са њим, јер је наводно одбио да бомбардује две цркве.

За Ђиласове медије у Србији је погинуло само „пар стотина људи“, а уранијум са којим нас је гађао НАТО, за њих је лековит. То се може закључити по тексту објављеном у Данасу под насловом „Kоје су то најчешће лажи и манипулације у вези са НАТО бомбардовањем!?“

Тако они тврде да је лаж да уранијум није отрован и да се од њега не умире, а тврде и да је лаж да је у бомбардовању СРЈ убијено између 2500 и 5000 људи.

Да је Србија крива могло се наслутути из сваког објављеног текста у Данасу и на Н1, па је тако у „Данасу“ објављен и интервју са Нином Ахметај која тврди да су Србији протерали половину албанског становништва са Kосова.

На све ово, Kуртијеви следбеници у Србији су издали у срамно саопштење, у којем се тражи да Србија ћути. За пет година ће нам тражити, како је кренуло, да причамо да нас нису и бомбардовали.

Извор: republika.rs

Претходни чланакНАТО опозиција позива на смрт председника Србије: У Младеновцу поставили Вучићеву умрлицу! (ФОТО)
Следећаи чланакСКАНДАЛ: Шолаковим и Ђиласовим медијима СРБИЈА КРИВА што је бомбардована, а НАТО ПИЛОТИ ХЕРОЈИ због агресије! Срамота каква се не памти (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here