Прославом поводом Дана установе почео 27. ,,Бамби фест“

Фото. Qmedia

КУЛА, 26.03.2024. – Почео је 27. ,,Бамби фест“ – најважнија манифестација за наше најмлађе суграђане, децу која похађају вртиће у оквиру предшколске установе ,,Бамби“ Кула. Прослава поводом Дана установе одржана је синоћ, програмом који су припремила деца и васпитачи из вртића ,,Чувари осмеха“ из Сивца, а програм се наставља данас и сутра.

Директорка Предшколске установе ,,Бамби“, Снежана Булатовић, најавила је програм који ће у Сивцу бити одржан данас, а у Црвенки и Руском Крстуру сутра, када ће малишани својим родитељима, бакама, декама, теткама и свим заинтересованима представити кореографије на којима су вредно радили. Она је истакла да је веома важно да се код њих негују различите компетенције и култура одласка у позориште:

,,Добро дошли на 27. ,,Бамби фест“! Последња недеља марта је, као и сваке године, посвећена ,,Бамби фесту“. Прославу поводом Дана установе почели смо синоћ, програмом који су припремили деца и васпитачи из вртића ,,Чувари осмеха“. Том програму присуствовали су сви наши сарадници, пријатељи и родитељи деце. Данас настављамо са ,,Бамби фестом“ у Кули, програм се данас и сутра преподне одвија за децу, а поподне за родитеље. Сутра је програм у Црвенки и Руском Крстуру, а малишани из вртића ,,Чувари осмеха“ ће данас у поподневним часовима тај програм који су јуче приказали нама данас приказати својим родитељима. Важно нам је да током ,,Бамби феста“ деца буду у улози оних који наступају и у улози оних који гледају и да тако код њих развијамо различите компетенције и културу одласка у позориште“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПрезентација ИПАРД мера 3. априла у Кули
Следећаи чланакМилош Вучевић о језивој објави Вучићеве „умрлице“: Суштина њихове политике је непатворена мржња према једном човеку, на делу још једна гнусна кампања против председника

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here