У петак Сајам запошљавања у Сомбору

Фото: НСЗ

СОМБОР, 27.03.2024. – На Сајму запошљавања у Сомбору у петак, 29. марта 2024. године, у Спорстком центру „Соко“ у Сомбор, од 11 до 13 часова, присуствоваће 45 послодаваца који ће тражиоцима запослења понудити 432 слободна радна места.

У понуди су послови од 1. до 7. степена стручне спреме. Посетиоци сајма имаће прилику конкурисати на позиције оператера у производњи и то у области текстилне, обућарске, електро индустрије и индустрије прераде меса. Понуда послова биће и за све оне који желе радити на пословима бравара, мехатроничара, продаваца, машинских инжењера, књиговођа, административних радника, магационера, месара, информатичара, виљушкариста, заваривача, хигијеничара, брусача, стругара, геронтодомаћица, личних пратиоца деце са сметњама у развоју, димњачара, туристичких радника, ЦНЦ оператера, дипломираних правника, сточарских радника, кувара, конобара, радника на комуналним пословима, зидара, тесара, грађевинских радника, радника обезбеђења, неговатељица, медицинских радника, столара, лакирера, возача, професионалних војника и многих других.

Сви они који ће Сајам запошљавања посетити у потрази за запослењем са собом треба да понесу неколико примерака радне биографије.

Учешће на Сајму је бесплатно и Сајам је отворен за све наше грађане.

Извор: НСЗ

Претходни чланакРФ ПИО: Познати датуми исплате пензија за март
Следећаи чланакКаратисти „Хајдука“ успешни на „Златном појасу Чачка“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here