Крстурска представа ,,Сан смешног човека“ вечерас у Сивцу

Фото: Драмска студија ,,Арт'' Дом културе Руски Крстур

СИВАЦ, 28.03.2024. – Треће вечери 77. Општинске смотре драмског стваралаштва ,,Велимир Сандић Вељко“ у Сивцу публици су се представили глумци Драмског ансамбла Културног центра из Куле представом ,,Кус петлић“, по тексту Александра Поповића и у режији Драгана Остојића. Публици у Сивцу се, судећи по сјајним реакцијама, представа изузетно допала, а награду за најбољег глумца представе добио је маестрални Слободан Ногавица.

Вечерас, последње такмичарске вечери, публика у Сивцу имаће прилику да погледа представу ,,Сан смешног човека“, Фјодора Достојевског, у режији Владимира Нађа, а у извођењу Драмског студија ,,Арт“ Дома културе из Руског Крстура. Ова представа биће изведена на русинском језику.

Последње вечери Смотре, у петак 29. марта, публика ће, у част награђених, моћи да погледа дуодраму Јована Јањића ,,Патријарх Павле – бити човек међу људима и нељудима“, у режији Милана Руса и у извођењу Српског позоришта у Будимпешти.

Карте по цени од 250 динара купују се непосредно пред почетак представе, осим за представу у част награђених када је улаз слободан.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланакУ суботу у Кули „025 Мини фестивал пива“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here