Нова контрадикторност “Србије против насиља” – Мариника подржала ГОВОР МРЖЊЕ Динка Грухоњића (ФОТО)

Фото: nsuzivo.rs

Мариника Тепић, једна од носилаца изборне листе опозиционе коалиције “Србија против насиља”, подржала је говор мржње новосадског професора Динка Грухоњића.
Kао што је и раније показивала контрадикторност позивајући на насиље, сада је по свему судећи подржала дискриминацију и провокативне изјаве у којима се налазе елементи говора мржње.

Иако се Студентски парламент Универзитета у Новом Саду огласио јасном жељом да се професор Динко Грухоњић најоштрије казни због неумесног говора у коме се налазе показатељи изричитог вређења на националној и верској основи, професори то нису препознали и тренутно одржавају скуп “против прогона наставника и за очување академског интегритета и аутономије”, а поводом Грухоњићевих срамних изјава.

Подсећања ради, како су студенти раније најавили, ако се управа Филозофског факултета ни данас не огласи о захтеву Студентског парламента Универзитета у Новом Саду – “да најоштрије и отказом санкционише говор мржње проф. Динка Грухоњића”, академци ће сутра од 12 сати блокирати Филозофски факултет.

Више о најављеној блокади студената можете прочитати ОВДЕ.

STUDENTI NAJAVILI BLOKADU FILOZOFSKOG FAKULTETA ZBOG DINKOVOG GOVORA MRŽNJE (VIDEO)

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланакШолакови медији сад лажу да је снимак Динка Грухоњића монтиран?! Срамно правдање након говора мржње
Следећаи чланак„Црвенка Јафа“ и „Сивац 69“ поражени, сваки бод битан у последња два кола

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here