Превртљиви Ћута не зна где удара: До јуче кривио Ђиласа за мини-хидроелектране, а сада кривицу пребацује на Вучића (ВИДЕО)

Фото: 24sedam.rs

Јасан је покушај опозиције да манипулише народом, пошто никакву политику не могу да им понуде

Да је превртљивост једна од основних карактеристика НАТО опозиције данас нас је уверио и Александар Јовановић Ћута.

Најновијим примером напада на председника Србије Александра Вучића још једном је доказао да опозиција у Србији нема никакву политику да понуди грађанима већ знају само да се баве лажима и манипулацијама.

Ћута је, када је ушао у политику, а пре него што је упознао лидера листе „Насиљем против Србије“ Драгана Ђиласа, нападао бившу власт у Србији за градњу мини хидроелектрана.

– Kо је дозволио градњу мини хидроелектрана? Па, бивша власт! Kо је гурнуо Власину у цеви? Па, бивша власт! Зна се ко је био на власти 2009. и ко је гурнуо реке у цеви! – говорио је Ћута.

Убрзо потом, улази у политику, упознаје тајкуна Драгана Ђиласа и одмах мења плочу, као што је урадила и већина опозиционих политичара.

Одмах почиње са главном политиком НАТО опозиције – напад на председника Србије.

– Вучић залуђује народ малим модуларним нуклеарним електранама… Прво да ослободиш реке које си гурнуо у цеви! – говори он сада.

Дакле, јасан је покушај опозиције да манипулише народом, пошто никакву политику не могу да им понуде, па се баве преварама како би се поново дочепали власти.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакУ суботу у Кули „025 Мини фестивал пива“
Следећаи чланакОбјављен Јавни позив за доделу средстава за развој руралног туризма

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here