Шолакови медији сад лажу да је снимак Динка Грухоњића монтиран?! Срамно правдање након говора мржње

Фото: Al Jazeera Balkans

Драгану Шолаку и НАТО опозицији овакве скандалозне изјаве једног универзитетског профеосора очигледно нису спорне

Након што је испливао сраман снимак са фестивала Ребеду у Дубровнику на коме је Динко Грухоњић исказао задовољство јер дели име са усташким злочинцем Динком Шакићем, бура се не стишава већ данима.

Подсетимо, он је на том фестивалу мржње према Србији изнео низ скандалозних тврдњи укључујући и то да му је жеља да српске цркве у Војводини претвори у пабове, након чега је и упутио низ увреда на рачун председника Србије, Александра Вучића.

Драгану Шолаку и НАТО опозицији овакве скандалозне изјаве једног универзитетског профеосора очигледно нису спорне.

Тако је Ђиласова колегиница Мариника Тепић међу првима пружила подршку тврдећи да се врши медијски линч због снимка који је „монтиран“.

Мада то и не би требало да зачуди никога с обзиром на то да је својевремено измишљала концентрационе логоре за Хрвате.

Покушај спина и измишљање
Први је са спином почео главни актер – Динко Грухоњић који је изашао са тврдњом да никада те речи није изговорио и да је снимак који се шири по друштвеним мрежама – монтиран!

Уз то, овај аутошовинистички екстремиста покушао је да окриви посланика СНС Миленка Јованова за наводну кампању против њега, иако је Јованов само реаговао на ужасне изјаве овог србомрсца, који је на антисрпској трибини у Дубровнику извређао цео наш народ.

Осим што од себе прави жртву, иако је већ познат по србофобији, у помоћ су му прискочили и тајкунски медији који тврде да се против њега води „линч“ због нечега што никада није рекао!

Чак су отишли толико далеко да тврде да је снимак производ вештачке интелигенције!

То је, гостујући на тајкунској Новој С, изјавила и истакнута мрзитељка Србије Аида Ћоровић.

– Динко скоро да уопште није говорио ништа у Дубровнику. Њему су намонтирали – тврди Ћоровић, али је заборавила ону стару изреку: „Ако коза лаже, лог не лаже“.

С обзиром на то да Шолакови медији константно тврде да су независни и износе истину, предлог је да се у њиховом програму пусти „прави“ снимак са фестивала у Дубровнику. А исти се може пронаћи на Фејсбук страници фестивала „Ребеду“ и то под датумом 1. април 2023. године.

Тамо стоји снимак на коме се јасно чује шта је речено, јасно и гласно. Осим ако и тај снимак, са званичне Фејсбук странице поменутог фестивала није „монтиран“.

Зато је предлог да тајкунски медији објаве цео снимак трибине из Дубровника и „докажу“ да је исти плод вештачке интелигенције.

Ипак, чини се да до тога неће доћи јер су њихове твдње далеко од истине о којој стално „дробе“.

Истина је само да је један универзитетски професор из Србије рекао да је срећан јер име дели са усташким злочинцем који је одговоран за смрт огромног броја Срба. И то не може да „опере“ ниједан спин другосрбијанских медија.

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакК.Р. (1985) из околине Куле ухапшен због продаје опојних дрога
Следећаи чланакНова контрадикторност “Србије против насиља” – Мариника подржала ГОВОР МРЖЊЕ Динка Грухоњића (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here