Скандалозан однос Милоша Јовановића и Новог ДСС према застави Србије у Новом Саду (ФОТО)

Фото: nsuzivo.rs

Милош Јовановић и Нови ДСС у јавности покушавају да формирају имиџ националиста и родољуба, међутим у пракси однос према националним питањима и државним симболима је скандалозан.
У прилог томе говори стање заставе Србије испред страначких просторија Новог ДСС у Новом Саду.

Уколико овакав однос руководство Новог ДСС има према застави и својим просторијама, можемо само да замислимо какав ће однос имати према држави, Новом Саду, грађанима и Kосову и Метохију, с обзиром да претендују долазак на власт.

Оно што такође дискредитује Нови ДСС је свакако отворена сарадња Милоша Јовановића са Драганом Ђилас и осталом НАТО опозицијом, која се отворено залаже за приступ Србије НАТО алијанси.

Остаје нам да видимо колико ће опстати Нато коалиција Ђиласа и Милоша Јовановића, као и да ли ће Нови ДСС почети одговорно да се понаша према државним симболима и грађанима Републике Србије, барем једнако како се Милош Јовановић понаша према симболима Француске.

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланак“ГЛАС СТУДЕНАТА МОРА ДА СЕ ЧУЈЕ” Почела блокада, ево шта је студент проректор поручио окупљенима испред Филозофског факултета (ФОТО)
Следећаи чланакСKАНДАЛОЗНО – муж деканице Филозофског факултета у Новом Саду простачки вређао новинарку! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here