Ученици ШОМО Кула присуствовали концерту Стефана Ђоковића у МТС Дворани

Фото: Qmedia

КУЛА, 29.03.2023. – Ученици Школе за основно музичко образовање у Кули присуствовали су концерту пијанисте Стефана Ђоковића који је одржан у МТС Дворани у Београду, а карте и превоз на исти обезбедила им је Општина Кула. Поред ученика из Куле, присуствовала су и деца из основних и средњих музичких школа из бројних других градова Србије.

Директорка Школе за основно музичко образовање, Верица Ожеговић, истакла је да су деца одушевљена што су имала прилику да присуствују овом сјајном музичком догађају. Такође, захвалила се локалној самоуправи на подршци без које би одлазак на концерт био немогућ:

„До реализације је дошло тако што је локална самоуправа одлучила да најбоље ђаке наше школе награди одласком на концерт, што је за њих веома драгоцено искуство и ми се овом приликом захваљујемо на несвакидашњем поклону“.

Наступ Стефана Ђоковића почетак је новог циклуса концерата под покровитељством супруге председника Србије Тамаре Вучић. Концерт је организован у оквиру „Интегралног развоја Србије“, концепта развоја општина широм наше земље, обједињујући туристички, културни, економски и социјални развој сваког дела државе.Специјалне гошће на концерту биле су глумица Јелена Гавриловић и певачица Невена Божовић, које су извеле нумеру „Изнад дуге“ Џуди Гарланд и познату македонску песму „Зајди зајди“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакОбјављене нове цене горива
Следећаи чланакПрва ноћ на блокади! Студенти блокирали Филозофски факултет (ФОТО/ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here