Отворен конкурс за упис у вртиће у оквиру ПУ ,,Бамби“ Кула

Фото: Qmedia

КУЛА, 01.04.2024. – Конкурс за упис у 11 вртића у оквиру Предшколске установе ,,Бамби“ Кула почео је данас и биће отворен до 30. априла текуће године. У расписаном Конкурсу, који родитељи могу да прочитају на сајту Предшколске станове, доступна су детаљна упуства и информације о расположивим капацитетима.

По речима директорке Предшколске установе ,,Бамби“, Снежане Булатовић, важно је да родитељи добро читају текст конкурса и да се информишу да ли вртић за који конкуришу нуди услугу која им је потребна. Такође, нагласила је да је веома важно да родитељи чија су деца претходне године остала на листи чекања конкуришу поново, као и да се за децу која припадају осетљивим категоријама приложи додатна документација:

,,Конкурс је отворен од 2. до 30. априла 2024. године. Ове године траје цео месец и искористила бих прилику да позовем родитеље да на време размишљају о конкурисању, јер је ово конкурс за наредну радну годину, дакле 2024/2025. Примићемо толико деце да попунимо све капацитете и у расписаном конкурсу постоје детаљна упутства о томе како се конкурише, како се конкурише преко е-Вртића и расположиви капацитети. Молим родитеље да добро читају текст конкурса и да виде да ли се у вртићу за који конкуришу нуди услуга за облик обухвата који они желе. Молим родитеље и да наведу вртић који је жељен, али да наведу и други и трећи вртић, јер нам на тај начин дају прилику да распоредимо децу. Конкурс је отворен за свих 11 вртића у општини Кула. У неке вртиће уписујемо децу само на полудневни боравак, а у већину вртића уписујемо децу од једне године до пред полазак у школу. Стварно је јако важна да се конкурс чита и то не говорим без везе, јер нам се често дешава да остану на листи деца за коју су родитељи погрешно конкурисали. На сајту  Предшколске установе ,,Бамби “ постоје све информације и детаљна упутства. Постоји мејл и контакт телефони на који можете позвати и добити све потребне информације. Важно је напоменути и да је за децу која су прошле године остала на листи чекања родитељи поново морају да конкуришу. Важно је напоменути и да за сву ону децу која припадају осетљивим категоријама родитељи морају послати додатну документацију, јер је важно да добијемо све додатне информације пошто децу бодујемо на основу правилника који постоји“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакИзгорео летњиковац у Крушчићу, истрага у току
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here