Срби у Црној Гори огорчени, “Гробари” изневерени: Шта ради Жељко Обрадовић у друштву посланика ДПС-а?

Фото: borba.me

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић састао се данас уочи утакмице Партизан-Будућност, ни мање ни више, него са посланицима ДПС-а!
Обрадовић, као прослављени српски тренер, уместо да се састане са политичким представницима српског народа ипак бира да седне са председником ДПС-а Данијелом Живковићем, као и посланицима те политичке партије Милошем Николићем и Андријом Николићем. На слици се такође налазе и бивши кошаркаш Никола Пековић, а како би то могло да прође и без нашег „Вескобара“, бившег председника Kошаркашког савеза Веска Баровића.

Подсећања ради, управо је ова политичка групација до јуче јуришала на Српску православну цркву у Црној Гори, наводно спремала тракторијаде, а и данас су итекако активни у нападу на Српску православну цркву коју од милоште називају Црква Србије, атакују на српски језик, етикетирају Србе као геноцидан народ, међутим, то очигледно не смета Обрадовићу да у овом лепом пролећном дану ужива са лидерима антисрпских снага у Црној Гори.

Срби у Црној Гори су итекако огорчени овом фотографијом уочи спектакла који се очекује у Морачи.

Подсећамо, одбројавају се сати до кошаркашког спектакла у „Морачи“, где Будућност Воли дочекује Партизан (19.30). Утакмица директно одлучује о другом месту на крају лигашког дела АБА лиге. Два ривала имају исти број победа (18) и вечерашњи победник коло пре краја лигашког дела остаје сам на другој позицији, те би имао предност домаћег терена у евентуалном окршају у полуфиналу.

Извор: borba.me

Претходни чланакЈЕЗИВО – Забрињавајућа фацијална експресија доценткиње са Филозофског факултета приликом одбране Динка Грухоњића! (ВИДЕО)
Следећаи чланакПОЧИЊУ ПРЕГОВОРИ СА СТУДЕНТИМА! Ексклузивно: Ректор Универзитета у Новом Саду заједно са деканима стигао на Филозофски факултет (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here