Најозбиљнија претња насиљем до сада: Алексић и његови опозиционари хоће физички да спрече одржавање избора и да Србију уведу у хаос!

Фото: Twitter

Или ћемо ми ићи на изборе или их нећемо имати – казао је Мирослав Алексић

Лидер Ђиласове НАТО коалиције „Србија против насиља“ Мирослав Алексић рекао је да власт није пристала да се сви локални избори одрже у истом дану.

– Ми желимо да изађемо на изборе, али власт је одабрала да на изборе иде без опозиције. Или ћемо ми ићи на изборе или их нећемо имати – запретио је Мирослав Алексић на конференцији за новинаре одржане након колегијума о побољшању изборних услова са представницима власти.

Алексић је овом претећом изјавом потврдио да је намера ђиласоваца да физички спрече гласање, чиме врше озбиљна кривична дела и покушавају да Србију уведу у тоталну анархију и сукобе.

Представници владајуће већине нису прихватили само један од три услова опозиције, јер је противуставан,а остала два су прихваћена.Противуставан ултимативни захтев опозиције био је да београдски и избори на локалу буду одржани на исти дан. Kолегујиму су се одазвали представници свих владајућих посланичких групе: СНС, СПС, СДПС, ЈС, ПУПС, СВМ, као и опозиционе листе „Србија против насиља“ и коалиције НАДА.

Представници посланичке групе „Ми – снага народа др Бранимир Несторовић“ нису дошли на састанак, као ни представници посланичке групе „Еколошки устанак“ коју преводи Александар Јовановић Ћута.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакВетерани „Куле“ почињу са пролећним двобојима, први меч у Дероњама
Следећаи чланакСАЗНАЈЕМО Лидер сепаратистичке странке АПВ Александар Јовановић, звани Садам, изазвао пожар на игралишту у Новом Саду пуном деце, укључујући и његову!?

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here