Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 17.05.2024. – Данас у Кули делимично облачно са пљусковима у  поподневним часовима. Максимална дневна температура 25 степени, влажност ваздуха 60 процената, ваздушни притисак 1011 милибара, а дува југоисточни ветар брзином од 10 метара у секунди.

У суботу у Кули углавном сунчано. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 27 степени, влажност ваздуха 53 процента, ваздушни притисак 1013 милибара, а дуваће југоисточни ветар брзином од 1 метар у секунди.

У недељу у Кули облачно. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 26 степени, влажност ваздуха 61 проценат, ваздушни притисак 1011 милибара, а дуваће југозападни ветар брзином од 3 метра у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 17. мај

Код већине хроничних болесника и метеоропата биометеоролошка ситуација условиће благо смањење тегоба, али се извесна опрезност саветује особама са срчаним тегобама и психичким болесницима. Могући су нерасположење и главобоља.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПремијер Милош Вучевић реаговао на монструозне претње председнику Вучићу: Много пута до сада је показао да га не могу уплашити, учиниће га још јачим у борби за Србију и грађане
Следећаи чланакОдржана годишња Скупштина удружења „Зелена зона општине Кула“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here