„Хајдук“ поражен на домаћем терену, одлично издање фудбалера „Црвенке“

Foto: Pixabay

КУЛА, 20.05.2024. – У 28. колу Српске лиге Војводина фудбалери „Хајдука 1912“ поражени су на домаћем терену од „Омладинца“ из Нових Бановаца са 0:3. У наредном колу играју у Бечеју против истоимене екипе, а овај меч врло лако може да одлучи путника у нижи ранг. На табели „Хајдук 1912“ је тринаести са 32 бода.

Када је о Подручној лиги Сомбор реч, екипе из кулске општине биле су половично успешне. Екипа „Куле“ поражена је од „Крила Крајине“ са 1:3, а једини гол постигао је Давидовић. Одличан резултат остварила је „Црвенка“, која је у Обровцу победила „Борац 46“ са 3:1. Стрелци за „Црвенку“ били су Милан Суботић, који је постигао два гола, и Кнежевић. Када је о екипи „Русина“ реч, они су на свом терену савладали „Будућност“ из Младенова са 5:2. Стрелци за Крстурчане били су Сушић, који је постигао три гола, и Сајанковић, који је постигао два гола. Екипа „Липара“ поражена је у Гложану од „Будућности“ са 7:1, а једини гол постигао је Хусар. У наредном колу „Кула“ игра у Новој Гајдобри против екипе „Соко“, „Црвенка“ дочекује „ЧСК Пивару“, „Русин“ игра у Сомбору против екипе „ЖАК“, док „Липар“ дочекује „Кулпин“. На табели „Русин“ је осми са 35 бодова, „Липар“ десети са 33 бода, „Црвенка“ једанаеста са бодом мање, док је „Кула“ петнаеста са 25 бодова.

У рангу ниже, у Међуопштинској лиги Сомбор -1.разред, екипа „Полета“ поражена је од „Борца“ из Бачког Грачаца са 3:4. У овом колу екипа „Младости“ из Крушчића је била слободна. У наредном колу „Полет“ је слободан, док „Младост“ игра против „Омладинца“ из Дероња у гостима. На табели „Полет“ је трећи са 45 бодова, док је „Младост“ дванаеста са 21 бодом.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланакДруги дечији вараличарски куп у Сивцу у знаку фер-плеја

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here