Опозиција у хаосу! Отворени сукоби и подметања пред изборе! Ђилас и Саво заратили! Бора Солунац признао: Опозиција нема велике шансе!

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

До избора у Београду и још 80 градова остало је мање од две недеље, а опозиција је, чини се, у све већој паници

Борислав Новаковић познат као Бора Солунац, некадашња перјаница жуте клике из Новог, сада посилни Мирослава Алексића недавно је у емисији Оље Бећковић отворено признао да опозиција нема велике шансе за победу на предстојећим изборима у Београду.

– Kада је у питању Београд, мислим да је поштено рећи да шанса постоји али да није велика, рекао је Бора, чиме је додатно осликана тренутна ситуација унутар опозиционих редова.

Ескалирало између Ђиласа квази бојкоташа и Рокфелеровог Саве
Расуло у опозицији најбоље осликава сукоб између Драгана Ђиласа и Саве Манојловића који је додатно је закомпликовао ионако напету атмосферу међу НАТО снагама.

Ђилас, заједно са организацијом ЦРТА, жели да оспори Манојловићеву листу на Врачару, наводећи недовољан број прикупљених потписа као разлог.

Манојловић је на свом Иксу профилу оштро демантовао ове тврдње, наводећи да су предали више него довољан број потписа и оптужујући Ђиласа за злоупотребу положаја.

„Није било 370 потписа, него смо предали 640 потписа. То што су фалсификовањем потписа пробали да оборе 50% потписа не значи да ћемо пристати на крађу. То је злоупотреба положаја, као када минуте РТС купите по једној цени, а продате по дупло скупљој,“ написао је Манојловићев „Kрени-промени“ на Иксу, директно нападајући Ђиласа због минута на РТС-у.

ЦРТА, позната по својим активностима везаним за мониторинг избора али и лажним сведочењима против сопствене државе и народа, поднела је жалбу Вишем суду оспоравајући право да листа „Kрени-промени“ учествује на изборима.

Добро уигране структуре
Интересантно је да ЦРТА, која је поднела приговор, чини део шире мреже повезаних структура које обухватају медије, политичке субјекте, невладине организације и њихове истакнуте појединце, чије политичко крило води Драган Ђилас и његова Странка слободе и правде.

Ова добро уиграна структура служи за нападе на политичку и бизнис конкуренцију, регулаторна тела, неподобне политичаре и појединце из државних структура.

Владимир Тупањац из ЦРТЕ поднео је приговор Изборној комисији Градске општине Врачар против проглашења изборне листе „Др Саво Манојловић – И ја сам Врачар – Kрени – Промени“.

До избора у Београду и још 80 градова остало је мање од две недеље, а опозиција је, чини се, у све већој паници јер су свесни да су им шансе за победу у главном граду мале.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакРеакција Реље Огњеновића, члана Главног одбора СНС-а и потпредседника Општинског одбора СНС Вождовац
Следећаи чланакПонош оштро критиковао Манојловића: Завирује нама у новчаник, а њега финансирају страни центри (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here