Реакција Реље Огњеновића, члана Главног одбора СНС-а и потпредседника Општинског одбора СНС Вождовац

Фото: РФ ПИО

СРБИЈА, 20. 05. 2024. Реакција Реље Огњеновића, члана Главног одбора СНС-а и потпредседника Општинског одбора СНС Вождовац:

,,Јуче, након мог обиласка колега и сабораца на територији месне заједнице Бањица, 200-300 метара од места на коме живим, десио се вербални, а замало и физички напад на мене као кулминација целодневних претњи дела опозиције који су ми на штандовима на Бањици претили да нећу изаћи са Бањице и провоцирали активисте покушавајући да изазову сукоб и да исценирају да сам ја започео напад. Увидевши да то није прошло како су очекивали, група лажних бораца против насиља, а у ствари насилника, далеко од својих штандова, а још даље од места на којима живе, напала је мог сарадника и мене коментарима: ,,Где ћете живети и где ће живети твоја породица?” и ,,Да ли се плашиш шта ће ти се десити?!”.

Убрзо је њих 5-6 дотрчало са телефонима у покушају да испровоцирају моју реакцију.
Овим путем обавештавам јавност да ћу живети са својом породицом врло слободно у Београду, за разлику од њихових шефова који имају станове од Беча до Лондона, да ћу увек и свуда бранити интересе државе, своје породице и права мојих сабораца када их неко спречава да спроводе политику @sns_srbija и председника Александра Вучића.

Такође, хоћу да напоменем да се јасно чује да је неко из масе где су се налазили насилници из “коалиције за насиље” све време добацивао и претио што су желели да, када већ нису испровоцирали реакцију у виду физичког сукоба, покушају да наметну мојим саборцима и мени.

Као што сам и раније обећао тако и сада никада се нећу повући пред насилницима и претњама, како опозиционих насилника, тако и њихових медија којима је једини циљ да нас натерају да се повучемо и њима препустимо места како би нам земљу поново пљачкали, а људе прогонили и хапсили.

Оно што могу да им поручим јесте да ћемо их победити и на Вождовцу и у Београду, али и у свим градовима и општинама, јер народ зна ко сваког дана брине о њему, а ко се сети само пар дана пред изборе.
Видимо се 2. јуна, до коначне победе!
Нека буде борба непрестана!“

Извор: РФ ПИО

Претходни чланакПредстава ,,Паметница“ премијерно изведена у Културном центру
Следећаи чланакОпозиција у хаосу! Отворени сукоби и подметања пред изборе! Ђилас и Саво заратили! Бора Солунац признао: Опозиција нема велике шансе!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here