Пројекат опозиције, Динкова студенткиња и промотерка геноцида у Сребреници – Kо је Мила Пајић? (ВИДЕО)

Фото: nsuzivo.rs

У Србији се последњих пар година дешава један друштвено-политички феномен у погледу деловања опозиције.
С обзиром да су опозиционе политичке странке и њени лидери до те мере компромитовани и да имају негативан политички рејтинг, креатори опозиционог деловања су прибегли формирању разних покрета и група грађана чији су лидери махом студенти, глумци, водитељи као и еколошки активисти.

Мила Пајић се идеално уклапа у задати оквир. Студенткиња је друге године журналистике на Филозофском факултету у Новом Саду, што значи да је под директним патронатом Динка Грухоњића, а самим тим је и део његових јуришних одреда који се називају СТАВ и који су у више наврата насиљем спречавали одржавање избора на Филозофском факултету.

Такође, Мила се брзо попела на опозиционој лествици и добила је огроман медијски простор након што је апеловала да се Србија оптужи за геноцид у Сребреници.

Она сматра да наше друштво неће напредовати уколико се српски народ колективно не оптужи за геноцид што је са групом својих истомишљеника јавно поручила и ту њену изјаву можете да погледате у следећем видеу:

https://www.instagram.com/inicijativa/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2fd82607-a672-407d-886b-24cba497613d

 

Такође, Мила Пајић се представља као југословенка на друштвеним мрежама, ширећи братство и јединство, али уз истовремено оптуживање Срба да су геноцидни.

Подсећамо, током јучерашњег дана Мила Пајић је са групом опозиционих активиста прекинула одржавање избора за Студентски парламент Филозофског факултета. Том приликом су мастилом испрскане кутије за гласање и студенти који су желели да гласају и физички су нападани сви који су желели да остваре своје изборно право.

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланакИспливали докази! Опозиција тврди: Саво није могао без помоћи СНС
Следећаи чланакСребрна и бронзана медаља за Карате клуб „Црвенка“ на „Дунав купу“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here