A hagyományos Motoros találkozó június 7-től Kulán

Фото: Мото клуб Кула

КÚLA, 2024.05.24. – Június 7-én kezdődik és három napig tart a hagyományos motoros megnyilvánulás, a „Moto susret“. A rendezvény helyszíne a kúlai Motodrom, a rendezvény első napján 14 órakor lesz a tábor megnyitása, majd 20 órakor minden vendég részére vacsora ami után 21 órakor pedig rockkoncert a „Trilógia“ zenekar által.

A rendezvény második napjának programja ismét 14 órakor kezdődik, amikor minden jelenlevőt ebéd vár, majd 17 órakor a városon átvezető motoros felvonulás veszi kezdetét, 18 órakor pedig a motoros játékok. A program zenés része 20 órakor kezdődik a „Rok trajanja” együttes fellépésével. A zenei program központi része viszont este 22 óra, ekkor kezdődik ugyanis egyik leghíresebb együttesünk, a „Riblja čorba“ koncertje.

A Moto találkozó utolsó napján, június 9-én, vasárnap 9 órakor kávét és reggelit szolgálnak fel, amivel hivatalosan is lezárul a rendezvény. A belépés ingyenes, minden érdeklődő számára a kemping biztosított. Ennek a „Motoros találkozónak“ lesz jubileumi jellege is, tekintve, hogy a rendezvény szervezője, a Moto Club Kúla fennállásának 20. évfordulóját ünnepli. A „Motoros Találkozó” lebonyolítását az említett szervezőn kívül Kúla Község Önkormányzata és Kúla Község Turisztikai Szervezete is támogatta. Bővebb információ a 065/27-29-352 és a 063/409-617 telefonszámokon kérhető.

Forrás: Moto Club Kúla

Претходни чланак„Хајдук 1912“ иде у Бечеј, „Липар“ дочекује „Кулпин“
Следећаи чланакОбјављене нове цене горива

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here