Традиционални „Мото сусрет“ почетком јуна у Кули

Фото: Мото клуб Кула

КУЛА, 24.05.2024. – Традиционална бајкерска манифестација „Мото сусрет“ почеће 7. јуна и трајаће три дана. Локација одржавања је Мотодром у Кули, а првог дана манифестације, у 14 часова, је отварање кампа, потом у 20 часова је вечера за све госте, док је у 21 час рок концерт бенда „Trilogy“.

Програм другог дана манифестације почиње у 14 часова када је обезбеђен ручак за све присутне, затим је у 17 часова традиционални дефиле мотора кроз град, у 18 часова су бајкерске игре, а музички део програма почиње у 20 часова наступом бенда „Рок трајања“. Централни део музичког програма је у 22 часа, када почиње концерт једног од наших најпознатијих бендова, „Рибље чорбе“.

Последњег дана Мото сусрета, у недељу, 9. јуна у 9 часова, обезбеђено је послужење у виду кафе и доручка, чиме ће манифестација званично бити завршена. Улаз је слободан, а обезбеђен је и камп за све заинтересоване. Овај „Мото сусрет“ имаће и јубиларни карактер, с обзиром на то да организатор догађаја, Мото клуб Кула, слави 20 година постојања. Поред поменутог организатора, одржавање „Мото сусрета“ подржали су и Општина Кула и Туристичка организација општине Кула. Све детаљније информације могуће је добити на бројеве телефона: 065/27-29-352 и 063/409-617.

Извор: Мото клуб Кула

Претходни чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланак„Хајдук 1912“ иде у Бечеј, „Липар“ дочекује „Кулпин“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here