Фудбалски колективи променљиво успешни, сваки бод злата вредан

Foto: Pixabay

КУЛА, 27.05.2024. – Фудбалери „Хајдука 1912“ поражени су у Бечеју од истоимене екипе са 2:0. У наредном колу, које је уједно и последње, на свом терену дочекују „Јединство“ из Старе Пазове, а на табели су тринаести са 32 бода.

Када је о Подручној лиги Сомбор реч, у 28. колу екипа „Куле“ савладала је у гостима „Соко“ са 3:0. Стрелци за Куљане били су Давидовић, који је постигао два гола, и Савић. Екипа „Црвенке“ савладала је „ЧСК Пивару“ са 3:2, а стрелци су били Кнежевић, Бабић и Суботић. Екипа „Русина“ поражена од екипе „ЖАК“ у Сомбору са 3:2, а двоструки стрелац био је Сајанковић. Када је о екипи „Липара“ реч они су поражени од „Кулпина“ са 1:9. У наредном колу на програму је општински дерби у ком се састају „Кула“ и „Црвенка“, „Русин“ игра у Обровцу против екипе „Борац 46“, док „Липар“ дочекује сомборски „ЖАК“. На табели „Русин“ је девети са 35 бодова, „Црвенка“ десета са истим бројем бодова као и „Русин“ „Липар“ дванаести са 33 бода, док је екипа „Куле“ четрнаеста са 28 бодова.

У рангу ниже, у Међуопштинској лиги Сомбор -1.разред, „Полет“ је поражен од сомборског „Радничког“ са 2:1, а једини гол постигао је Вукашиновић. Када је о екипи „Младости“ реч, уписан је пораз од „Омладинца“ у Дероњама, а крајњи резултат гласи 0:3. У наредном колу, које је уједно и последње, „Полет“ дочекује имењака из Растине, док „Младост“ дочекује екипу „Алекса Шантић“. На табели „Полет“ је трећи са 45 бодова, док је „Младост“ дванаеста са 21 бодом.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПредстава ,,Уображени болесник“ најбоља на Позоришном фестивалу у Деспотовцу
Следећаи чланакКула у знаку бразилске џиу џице: такмичари из читавог региона узели учешће

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here