ЈЕХУДА БАУЕР И ЕФРАИМ ЗУРОФ: НИЈЕ БИЛО ГЕНОЦИДА У СРЕБРЕНИЦИ! Највећи светски ауторитети за питање холокауста су јасно и гласно изнели свој став по питању геноцида у Сребреници! (ВИДЕО)

Фото: nsuzivo.rs

Ефраим Зуроф израелски директор Центра Симон Визентал и “последњи ловац на нацисте“ и професор Хебрејског универзитета у Јерусалиму Јехуда Бауер, који се сматра у стручним круговима за највећег ауторитета за питање Холокауста и геноцида јасно и гласно су рекли да у Сребреници НИЈЕ било геноцида.
У ексклузивном интервјуу рађеном за потребе документарног филма “Анатомија обмане: Сребреница“ у продукцији Центра за друштвену стабилност ови светски ауторитети су изнели своје мишљање.

“Можда је најбољи начин да се то опише, сходно ономе што сте рекли, јесте, да би то био геноцид уколико би план решавања проблема предвиђао уништење друге групе. Дакле, у Босни план није био да се убију сви Бошњаци, ни у ком случају. То је незамисливо. То и јесте поента. Зато то није геноцид“, изјавио је Зуроф у разговору са Јехудом Бауером.

Подсећамо, Србија данас брани свој образ и међународно право, јер срамна резолуција о Сребреници треба да се нађе на дневном реду Генералне скупштине Уједињених нација.

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланакКула у знаку бразилске џиу џице: такмичари из читавог региона узели учешће
Следећаи чланакХиљаде српских тробојки и јасна порука из Београда: Никаква срамна резолуција не може да спута истину и наш национални понос (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here