Опозициона активисткиња дивљала због изградње вртића! Напала председника општине, новинарку Информера и срушила информациону таблу! (ВИДЕО)

Фото: Информер

Председник општине Нови Београд Бојан Бован и новинарка Информера нападнути су од стране опозиционе активисткиње, која је уз све то и срушила информациону таблу за градњу вртића у блоку 62.
У новобеоградском блоку 62 планирана је градња вртића, а на лице места дошао је председник општине Бојан Бован како би говорио о томе.

Међутим, десила се инцидент, пошто је једна опозициона активисткиња, која није желела да каже којој странци припада, напала како председника општине Нови Београд, тако и нашу новинарку. Она је у једном тренутку покушала чак да отме и телефон господину Бовану.

Ова госпођа се ту није зауставила, „сипала“ је салву увреда на рачун председника општине Нови Београд, владајуће странке као и председника државе.

Врхунац се догодио када је срушила информациону таблу за изградњу поменутог вртића. Неколико пролазника који су се ту нашли су негодовали због понашања и поступака дотичне госпође, која је евидентно нервозна, само је питање због чега. Да ли зато што припада делу опозиције предвођене Драганом Ђиласом, који бојкотује изборе у Београду или делу који је одлучио да изађе на изборе у престоници, али је свесна да ће резултат бити катастрофалан.

Након што је помахнитала жена одрадила свој прљави посао, отишла је са лица места.

– Нисам очекивао да ћу да затекнем жену како руши информациону таблу на месту где ће се градити вртић што врло јасно пише. Госпођа је имала чекић и пуну кесу алата. Овде ће се свакако изградити вртић и имамо одабраног извођача радова. Не знам ко може да има нешто против тога и све градске парцеле које нису имале намену када за то дође време буду ограђене. Мислим да се ради о класичној манипулацији Новобеограђана и молим грађане да не наседају на јефтине провокације. Сви они који буду желели да руше треба да знају да ћемо користити све законске оквире да објекат приведемо намени. А овај напад је класична предзиборна манипулација – рекао је након инцидента Бојан Бован, председник општине ови Београд.

Извор: Информер

Претходни чланакХиљаде српских тробојки и јасна порука из Београда: Никаква срамна резолуција не може да спута истину и наш национални понос (ВИДЕО)
Следећаи чланакРешења о формирању комисија за конкурсе из области јавног информисања

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here