test

Решења о формирању комисија за конкурсе из области јавног информисања

Фото: Министарство информисања и телекомуникација

Министарство информисања и телекомуникација је данас 23. маја 2024. године објавило решења о формирању комисија, за девет расписаних конкурса из области јавног информисања,  као и ранг листу и бодовне листе за оцењивање биографија свих пријављених кандидата за чланове комисија.

Задатак чланова комисија је да размотре и оцене сваки пројекат у складу са бодовном листом за оцењивање пројеката и сачине ранг листу, на основу броја добијених бодова и на основу ранг листе израде предлог расподеле средстава са образложењем које достављају министру информисања и телекомуникација.

Министарство захваљује свим новинарским и медијским удружењима као и теоретичарима, аналитичарима и практичарима из области медија који су послали предлоге за чланове комисија како би били изабрани најбољи пројекти који ће допринети остваривању јавног интереса у области јавног информисања.

Извор: Министарство информисања и телекомуникација

Претходни чланакОпозициона активисткиња дивљала због изградње вртића! Напала председника општине, новинарку Информера и срушила информациону таблу! (ВИДЕО)
Следећаи чланакМаша и Стефан у посети СТШ ,,Михајло Пупин“: Промоција здравог начина живота

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

RSS
YouTube
Instagram