,,Тројка из блока“ посетила Кулу: Спортско-хумани спектакл испунио очекивања

Фото: Qmedia

КУЛА, 28.05.2024. – На школском терену Основне школе „Иса Бајић“ у Кули одржан је Хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки  „Тројка из блока“, у организацији Хуманитарне организације „Срби за Србе“ и „Родољубивог клуба“ из Куле. Учесници свих генерација са променљивом срећом смењивали су се крај линије за три поена, али без обзира на учинак – сви су победници. Сав приход од котизација иде у сврху помоћи породицама на Косову и Метохији, као и сав приход од продатог пића и артикала из продавнице Организације „Срби за Србе“. Поред спортског дела програма, у оквиру културно уметничког дела програма учествовали су Јелена Кежић и Милош Старчевић, као и Културно уметничко друштво „Србија“.

Александра Гурдељевић из Хуманитарне организације „Срби за Србе“ рекла је да је било пријављено више од 70 такмичара, те да су веома задовољни чињеницом да је све испало онако како су планирали. Она је искористила прилику да се захвали свим спонзорима и људима добре воље који су својим ангажманом послали поруку нашем народу на Косову и Метохији да није сам и да смо уз њих:

„Задовољни смо како је све испало што се организације тиче, као и бројем учесника. Данас је овде тројке шутало више од 70 учесника и то је бројка на коју смо поносни. Велику захвалност упућујем нашим спонзорима који су нас подржали, као и свим људима добре воље који су нам дали ветар у леђа и омогућили да данас будемо на овом месту и допринесемо очувању нашег народа на Косову и Метохији. У плану нам је да Кула и даље настави да буде домаћин „Тројке из блока“ и настојаћемо да појачамо догађаје овог карактера како бисмо помогли свим нашим социјално угроженим породицама на нашем Косову и Метохији“.

Фото: Qmedia

Извор: Qmedia

Претходни чланакИзузетан успех младих виолиниста из Куле: 11 првих награда
Следећаи чланакДелегација Министарства у Женеви

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here