Премијер Милош Вучевић раскринкао опозицију – Тубић, Јелић, Чанак били део власти док сам био градоначелник, а сад би да „ослобађају“ Нови Сад. Њима конце вуку Бојан Пајтић, Динко Грухоњић, а ево шта је још открио

Фото: Дневник
Премијер Милош Вучевић послао је јасну поруку удруженој опозицији у Новом Саду да је њихов план раскринкан. Он је одговарајући на питање новинара открио да ли је план дела опозиције да превари бираче ДСС и ко је у ствари прави носилац листе удружене опозиције.

– Њихови прави идеолози су Бојан Пајтић, који седи по новосадским кафићима и даје им савете, као и Динко Груњоњић. Оно што је сигурно јесте да  Милош Тубић неће бити градоначелник, ако би та листа, којим случајем, победила. Милош Тубић је водио „Тржницу” четири године у време док сам ја водио град Нови Сад. То је најинтересантније. Знате, они кажу да хоће да зауставе пропадање Новог Сада и да га ослободе, а Милош Тубић и ДСС су били у  власти четири године. Овај лажни монархиста, Влада Јелић из ПОКС, је са СНС био на власти десет година време док сам био градоначелник, а ови аутономаши и сепаратисти Ненада Чанка су осам година били на власти. Они су са мном провели када све саберете, не знам ни сам колико година. Ту је и период са Миланом Ђурићем. Питам, како ће они тачно да ослободе Нови Сад? Од чега они ослобађају Нови Сад када су они били део тога? Они су  гласали за ГУП-ове и учествовали у вођењу града. При томе СНС-у нису ни математички требали, него смо чинили једну политичку одговорност према граду.  Покушали смо да направимо шири градски фронт за развој града – јасно је одговорио Вучевић, притом такастивно наводећи колико су ти појединци били део власти са СНС.

Вучевић је затим наставио речима да сада слушамо приче да ће та групација да заустави пропадање града:

„Па ти си пријатељу, био четири године директор Тржнице, је л и тада пропадала „Тржница”? Па ви, Поксовци, Моксовци сте десет година водили комунални систем Новог Сада, је л тада пропадао комунални систем града? Да ли сте ви учествовали у томе? Па ви, аутономаши, јесте ли ви, осам година били у власти са мном? Да ли је тада пропадао Нови Сад, и да ли сте ви, учествовали у том пропадању или у опоравку? Што не одговорите на та питања? Они нису сигурни да ли да одрже конференцију са једном особом која има одређених проблема, али да ли да држе ту конференцију против моје сестре и да је нападну на најгнуснији, најбруталнији и најгори начин. Један од њих би да то уради, а остали га убеђују да то не ради, јер знају какав је био одијум у јавности када дирате нечију породицу. Ја никада нисам дирао ничију породицу, а они су спремни да најбруталније нападну моју породицу, пре свега моју сестру за глупости и неистине – одговорио је Вучевић и наставио:

Претходни чланакРистић на министарском панелу на Светском самиту о информационом друштву
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here