Оснивачи Народног покрета Србије из Бача приступили су Српској напредној странци

Фото: Војводина уживо

БАЧ – Четворо оснивача Народног покрета Србије (Мирослава Алексића), из Бача који чине локалну листу „Уједињена опозиција Бача – ослободимо Бач“ прешло је у Српску напредну странку.

Бач је можда мала варош на западу Бачке, али са изузетно живом политичком сценом. Четири особе које су свој активизам започеле стварањем Народног покрета Србије, верујући тада у обећања и идеје ове политичке партије, јуче је потписало приступнице Српској напредној странци. Приликом разговора са представницима СНС-а они су истакли да су револтирани лажима које је та листа износила током кампање, дајући лажна обећања. Највише их је погодило ширење међунационалне нетрпељивости у овој општини, где је увек постојао складан суживот свих народности. Свих четворо су житељи места Селенча у којем је већинско Словачко становништво.

Ово је само једна од реакција људи који су до јуче подржавали опозицију. С обзиром на понашање појединих локалних опозиционих првака у Бачу, није ни чудо да људи почињу да виде ко заиста брине о грађанима и ко има интерес грађана на првом месту.

Извор: Војводина уживо

Претходни чланакОВО НИKАД НИЈЕ ВИЂЕНО У СРБИЈИ- СПЕKТАKУЛАРНА KОНВЕНЦИЈА СНС У СПОРТСKОМ ЦЕНТРУ “СЛАНА БАРА” Сви на једном месту, за боље сутра! Уприличен величанствен програм (ФОТО ГАЛЕРИЈА)
Следећаи чланакКула домаћин „Плазма спортских игара младих“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here