ОВО НИKАД НИЈЕ ВИЂЕНО У СРБИЈИ- СПЕKТАKУЛАРНА KОНВЕНЦИЈА СНС У СПОРТСKОМ ЦЕНТРУ “СЛАНА БАРА” Сви на једном месту, за боље сутра! Уприличен величанствен програм (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Фото: nsuzivo.rs

Завршна конвенција Српске напредне странке, пред локалне изборе у недељу, 2. јуна, напунила је Спортски центар “Слана бара”, а домаћин догађаја је премијер Србије и председник СНС Милош Вучевић.
Јединствени догађај посвећен је ретроспективи онога што је урађено за 12 година у Српској Атини, омладинској и европској престоници културе, али још важније од тога, посвећен је свему ономе што СНС и коалициони партнери желе да реализују у наредном периоду. Посвећен је визији Александра Вучића и СНС како Нови Сад и читава Србија треба да изгледају у будућности.

На овој конвенцији Милош Вучевић и СНС указаће посебну захвалност појединцима без којих овај напредак Града и квалитетнијег живота не би био могућ, као и за све што треба да се реализује. Међу њима су универзитетски професори, новосадски студенти и омладина, здравствени радници, спортисти и сви други професионалци који су дали несебичан допринос како би Нови Сад постао оно што је данас.

Премијер Србије Милош Вучевић у својим јавним обраћањима неретко подсећа да налик породици град и држава треба да имају своје домаћине. Управо из тог разлога, данашња конвенција се разликује од свих пређашњих политичких догађаја овог типа. Говорница и традиционално обраћање страначких лидера, уступили су место домаћинској атмосфери и пријатељским разговорима Новосађана који деле визију Српске напредне странке.

https://www.instagram.com/nsuzivo.rs/?utm_source=ig_embed&ig_rid=72779155-81ce-49e5-9075-7286ee13a616

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланакМанифестација ,,Укуси традиције“ у суботу у Руском Крстуру
Следећаи чланакОснивачи Народног покрета Србије из Бача приступили су Српској напредној странци

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here