Куљанин Предраг Рајић именован за посебног саветника премијера Србије

Фото: Privatna arhiva

Након формирања 18. Владе Републике Србије, премијер Милош Вучевић започео је са формирањем свог кабинета. Ласкаву, али и вишеструко одговорну улогу посебног саветника добио је мастер правник Предраг Рајић, који тренутно живи у Новом Саду, а родом је из Куле. Рајић је добио посебна задужења у области унутрашње политике, а у претходном периоду био је посебни саветник Милоша Вучевића у време када је садашњи премијер био министар одбране и потпредседник Владе. У досадашњој каријери Рајић је био саветник министра спољних послова Николе Селаковића, а скупштинском сазиву 2020. године био је народни посланик.

Фото: politika.rs

Чест је гост телевизија са националном фреквенцијом, а број његових телевизијских наступа премашује бројку од хиљаду гостовања. Боравио је на студијским путовањима у САД на позив Стејт департмента и у Руској Федерацији на позив Министарства спољних послова, и то у својству експерта за политичка питања.

Од страних језика, говори енглески, руски и мађарски језик, а служи се немачким, шпанским, украјинским и белоруским језиком. Оно што је мало познато јесте то да је Рајић пасионирани навијач Фудбалског клуба „Хајдук“ из Куле и да је пре непуну деценију и по био шеф маркетинга истоименог клуба. Такође, како сам напомиње, у току је са свим дешавањима у „поносу равнице“ и, кад год му обавезе то дозволе, прати утакмице „Хајдука“. Потајно се нада да ће, као пре десетак и кусур година, „Хајдук“ пронаћи своје место под сунцем и да ће да буде у блиској будућности тамо где му је и место, у Суперлиги Србије.

Извор: Q media

Претходни чланакAz Abanda zenekar ismét koncertet ad
Следећаи чланак(ВИДЕО) Отворен паркинг на простору некадашњег Прокупца-бесплатно паркирање до 1. јула

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here