Тензије и вербални сукоби у згради Општине Кула

Фото: Qmedia

КУЛА, 05.06.2024. – У згради Општине Кула, тачније у канцеларији секретара Скупштине општине Кула, дошло је до вербалног сукоба, након којег су на само место догађаја дошли припадници Полицијске станице у Кули. Велибор Милојичић, председник Скупштине општине Кула, чија је канцеларија одмах поред канцеларије у којој се читава ситуација десила, рекао је да је, након седнице Кадровске комисије, у канцеларију ушао шеф Одборничке групе „Критична маса-за победу“, Раде Обрадовић почео да галами и да вређа присутне. Такође, према Милојичићевим речима, Обрадовић је опсовао мајку заменику председника локалног парламента, Михајлу Пашу, након чега је Пашо реаговао са великом дозом нервозе:

„Данас смо били сведоци једног немилог догађаја где је главни виновник поново припадник једне опозиционе групе, господин Раде Обрадовић, шеф Одборничке групе „Критична маса-за победу“. Наиме, данас је одржана седница Кадровске комисије, а након седнице дошао је у канцеларију секретара СО Кула, где су били присутни одборници Милан Кондић и Марија Шепински, као и заменик председника СО Кула, Михајло Пашо. На молбу секретара да сачека да поменути одборници заврше свој рад, Обрадовић није хтео да послуша и почео је да виче, галами и да вређа. Када су га замолили да изађе и да их остави на миру, те да ће га после примити, опсовао је мајку заменику председника СО Кула, Михајлу Пашу, након чега је Пашо нервозно реаговао. То се дешавало поред моје канцеларије, успео сам да изађем напоље и да их раздвојим и да господина Обрадовића уљудно замолим да напусти зграду и да не напада људе на радном месту, а да се за све што му није јасно обрати писмено комисији која је одређено решење донела. Све ово данас показује манире групације која себе назива „Србија против насиља“, а томе смо били сведоци и на претходном заседању локалног парламента, када је господин Бошњак физички насрнуо на мене, због чега је на суду. Такође, сведоци смо били и малтретирања обичних грађана у недељу и покушаја изазивања нереда у држави. Једноставно, припадници групације који себе називају „Србија против насиља“, нервозни и незадовољни резултатима избора, покушавају на све начине да изазову инциденте. У томе, наравно, неће успети и о свему смо обавестили полицију, те се надамо да ће државни органи свој посао радити у складу са законом“.

Фото: Qmedia

Извор: Qmedia

Претходни чланакПУ ,,Бамби“ и јавна комунална предузећа обележили Светски дан заштите животне средине
Следећаи чланакДеманти шефа одборничке групе Група грађана „Критична маса-за победу“, Радета Обрадовића поводом текста: „Тензије и вербални сукоби у згради Општине Кула“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here