Све спремно за традиционалну бајкерску манифестацију „Мото сусрет“

Фото: Qmedia

КУЛА, 06.06.2024. – Традиционална бајкерска манифестација „Мото сусрет“ одржаће се током три дана викенда на Мотодрому у Кули. Припреме за ову манифестацију, која сваке године привуче велики број гостију из земље и региона, увелико теку, а председник Мото клуба „Кула“, који је и организатор овог догађаја, Саша Ачански рекао је нешто више о свему ономе што госте „Мото сусрета“ очекује. Како је истакао, спреман је богат програм, а изразио је захвалност Општини Кула и Туристичкој организацији општине Кула на великој подршци и обострано срдачној сарадњи:

„Управо завршавамо са припремама како би Мотодром сутра спремно дочекао госте. Првог дана „Мото сусрета“, као и увек, дочекујемо госте, а увече су нам концерти. У суботу је такође пријем гостију, имамо обезбеђен ручак за све присутне и сви су добродошли. Када је храна у питању, спрема се бик на ражњу, а увече је на програму спектакл, концерт „Рибље чорбе“ и након тога је наступ ди-џеја до раних јутарњих часова. Надам се да ћемо оборити све рекорде када је посећеност у питању, пошто нам је ово двадесета година постојања клуба, тако да позивам све грађане да дођу и да нам се придруже у једном незаборавном догађају. Такође, „Мото сусрет“ је уједно и централни мото скуп Мото асоцијације Србије коју чини 40 клубова. Хтео бих, такође, да се захвалим Општини Кула и Туристичкој организацији општине Кула који нас подржавају у организацији једног овако великог догађаја“.

Председник Општине Кула, Дамјан Миљанић, рекао је да „Мото сусрет“ носи са собом огроман значај по локалну самоуправу са аспекта туризма, али је такође нагласио и велику друштвену улогу Мото клуба „Кула“, чији се чланови увек радо одазивају када су у питању пројекти који се баве темом безбедности у саобраћају:

„Значај једне овакве манифестације је заиста велики. Као што је господин Ачански и рекао, клуб постоји 20 година и има своју велику друштвену улогу, не само у организацији догађаја који су велики туристички моменат за нашу општину, већ је и клуб који има своју друштвену одговорност у смислу да подржава акције и пројекте везане за безбедност у саобраћају, посебно за најмлађе суграђане, што је за Општину Кула веома значајно. Дакле, значај овог клуба је веома велики и има веома широки аспект, млади људи који га воде раде то успешно и на један сјајан начин презентују нашу општину“.

Извор: Qmedia

Претходни чланак,,Регина фест“ од 26. до 30. јуна на Малом Стапару
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here