Бублић и Шијан прваци Војводине у атлетици, титула и за Јовану Булатовић

Фото: Атлетски клуб „Хајдук Маратон тим“

СРЕМСКА МИТРОВИЦА, 11.06.2024. – На стадиону у Сремској Митровици одржано је Првенство Војводине у атлетици за млађе пионире. На овом првенству учествовао је и Атлетски клуб „Хајдук Маратон тим“ из Куле, а и овога пута остварени су одлични резултати. Освојене су три медаље, и то две златне и једна бронзана медаља. Лука Бублић освојио је прво место на 60 метара и треће место на 200 метара, док је Матија Шијан шампион Војводине на 800 метара. Поред ових највреднијих резултата, такмичари „Хајдук Маратон тима“ остварили су и мноштво личних рекорда. Из овог атлетског колектива наводе да су презадовољни резултатима својих такмичара и да прави рад тек следи.

На Првенству Војводине учествовао је и Атлетски клуб „Црвенка“, а највреднији резултат остварила је Јована Булатовић, која је на 800 метара заузела прво место.

Успесима спортских колектива из Општине Кула ту није крај, пошто су две медаље освојили и такмичари Атлетског клуба „Русин“ из Руског Крстура. Наиме, у дисциплини скок у вис сребрне медаље освојили су Ђула Фаркаш и Валентина Нађ.

Извор: Q media

Претходни чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланакАкција добровољног давања крви у четвртак у Кули

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here