Родољубиви клуб и Тениски клуб „Хајдук“ заједнички у борби за Стефаново здравље

DCIM100MEDIADJI_0941.JPG

КУЛА, 21.06.2024. – Родољубиви клуб из Куле и Тениски клуб „Хајдук“ организују хуманитарни тениски турнир, а сва прикупљена средства биће преусмерена за плаћање трошкова лечења Стефана Шафарика из Куле којем је откривен тумор на мозгу. Турнир је на програму у недељу, 30. јуна на тениским теренима у Мостарској улици у Кули са почетком у 9 часова.

Александра Гурдељевић из Родољубивог клуба позвала је све грађане да дођу и да својим присуством и учешћем дају подстрек Стефану у његовој борби за оздрављење:

„Дошли смо на идеју да организујемо хуманитарни турнир у тенису, а сва прикупљена средства биће усмерена за нашег суграђанина Стефана Шафарика. Желим да позовем све људе добре воље и спортског духа да дођу 30. јуна на тениске терене у Мостарској улици у Кули. Турнир ће трајати цео дан, а почетак је у 9 часова. Дођите сви заједно да помогнемо Стефану да победи у овој борби, да оздрави и да му пружимо велику подршку“.

Фото: Qmedia

Председник Тениског клуба „Хајдук“, Александар Дормошев, рекао је да ће на турниру учествовати рекреативци свих доба и оба пола, као и млађи јуниори, те да су добродошли сви људи, без обзира да ли имају претходно искуство у игрању тениса или не:

„У сарадњи Родољубивог клуба и Тениског клуба „Хајдук“ настала је једна оваква идеја. Турнир ће се играти у конкуренцији дублова, а дублови ће бити како за напредне играче тако и за рекреативце свих нивоа и доби. Такође, најмлађи јуниори ће од раних јутарњих часова одиграти своје сингл мечеве, тако да ће у суштини бити укључени и сингл и дубл мечеви. Има још неких изненађења, али овом приликом то не би откривали. Сви људи са или без искуства у игрању тениса моћи ће да буду укључени, цео дан ће бити нека опуштенија атмосфера, тако да су сви добродошли и мислим да је ово једна сјајна прилика да пошаљемо једну добру поруку. Котизација износи 1500 динара по играчу а што се тиче пријава у наредним данима ћемо се огласити путем друштвених мрежа и оне ће бити отворене врло брзо“.

Фото: Qmedia

Извор: Q media

Претходни чланакОбјављене нове цене горива
Следећаи чланакКисачка представа ,,Завеје“ победник 65. Републичког фестивала аматерских позоришта Србије

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here